Yritys

HYDROLL – MÄNTÄTOIMISTEN PAINEVARAAJIEN VALMISTAJA

Hydroll on ainoana yrityksenä maailmassa keskittynyt yksinomaan korkealaatuisten mäntätoimiseen painevaraajien suunnitteluun ja valmistukseen. Mäntätoimisten painevaraajien valmistajana ja toimittajana Hydroll on paras valinta teknologiakumppaniksi.  

Perustamisvuodesta 1998 alkaen Hydroll on keskittynyt kehittämään mäntätoimisia painevaraajia läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Painevaraajaratkaisumme tarjoavat huomattavia etuja suhteessa perinteisiin rakko- ja kalvoakkuihin.

Pitkälle kehitetyssä toimitusketjussa yhdistettynä huippumoderniin kokoonpanoprosessiin Lapualla valmistetaan ja toimitetaan painevaraajia asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Erikoistuneen ja tehokkaan toimitusketjun ansiosta pystymme palvelemaan jokaista asiakastamme tehokkaasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti

Yrityksenä olemme sitoutuneet asettamaan sekä asiakkaamme että henkilöstömme etusijalle. Henkilöstömme turvallisuus ja ergonomia ovat meille ensisijaisia. Suhtaudumme yrityksen sosiaaliseen vastuuseen ja ympäristövastuuseen erityisen vakavasti. Hydroll toimii läheisessä yhteistyössä lukuisten yritysten kanssa, jotka ovat keskittyneet uusiutuvan energian ja yleisen energiatehokkuuden kehittämiseen. Hydroll on Cleantech Finlandin jäsen ja kuuluu tuulivoimaloiden komponentteja valmistaviin yrityksiin.

Hydroll

  • Founded in 1998
  • 100% focus on piston accumulator technology
  • Strong in-house R&D in close cooperation with clients
  • Efficient global supply chain and deliveries