Who we are & what we do?

Hydroll – Mäntätoimisten painevaraajien valmistaja

Hydroll on ainoana yrityksenä maailmassa keskittynyt yksinomaan korkealaatuisten mäntätoimiseen painevaraajien suunnitteluun ja valmistukseen. Mäntätoimisten painevaraajien valmistajana ja toimittajana Hydroll on paras valinta teknologiakumppaniksi.

• Perustettu vuonna 1998
• Keskittyy 100-prosenttisesti mäntätoimisten painevaraajien valmistukseen
• Vahva tutkimus- ja tuotekehitys, joka toimii yhteistyössä asiakkaiden kanssa
• Tehokas toimitusketju ja täsmälliset toimitukset

Liikkuvat Työkoneet

Turvallisuus, ergonomia, luotettavuus ja tuottavuus ovat tärkeimpiä kaivos-, rakennus-, maatalous- ja metsätyökoneiden vaatimuksia. Hydroll-painevaraajat vastaavat juuri näihin tarpeisiin.

Uusiutuva Energia

Hydrollista on  kymmenessä vuodessa tullut maailman johtava mäntätoimisten painevaraajien toimittaja tuuliturbiineihin: valmistamamme painevaraajat ovat todennettu äärimmäisissä olosuhteissa ympäri maailmaa. Kaiken kaikkiaan Hydroll on toimittanut yli 120 000 mäntätoimista painevaraajaa yli 10 000 onshore- ja offshore-tuuliturbiiniin.

Meri- ja Offshore Teollisuus


Hydroll-painevaraajat ovat käytössä laajalti meri- ja offshore-teollisuuden sovelluksissa. Painevaraajamme ovat suunniteltu toimimaan pitkien käyttöjaksojen ajan kaikkein vaativimmissa ja jopa arktisissa olosuhteissa. Tuotteemme voidaan räätälöidään asiakkaan vaatimusten mukaan.

Teollisuus ja Projektit

Painevaraajia käytetään lukuisissa erilaisissa teollisuushydrauliikan sovelluksissa. Hydrollin kattavasta painevaraajamallistosta löytyy ratkaisu markkinoiden vaativimpiinkin tarpeisiin.